Teknik Texas Holdem: Cara Menggunakan Panggilan Untuk Menang (Dan Kalah) Lagi

Teknik Texas Holdem – 6 Teknik Untuk Menggunakan Panggilan Untuk Menang Dengan Lebih Mudah

Anda boleh menang lebih kerap dengan menggunakan teknik Texas Holdem tertentu semasa permainan. Artikel ini akan membincangkan beberapa teknik panggilan terbaik Bandar Terpercaya.

Ia kurang digunakan dan berlebihan untuk membuat panggilan. Memanggil adalah sesuatu yang saya benci. Walau bagaimanapun, apabila ia datang untuk menang dengan lebih mudah dan membuat lebih banyak, ia adalah sesuatu yang saya akan lakukan.

Saya akan menggariskan strategi Texas Holdem yang saya gunakan untuk memenangi lebih banyak lagi.

Teknik Texas Holdem: Cara Menggunakan Panggilan Untuk Menang (Dan Kalah) Lagi

Pra-flop

Jangan lembik dulu. Walaupun saya tidak suka memanggil orang buta besar, kadangkala memanggil kenaikan gaji lain atau menaikkan pra-flop adalah lebih baik daripada menaikkan semula.

Saya akan membuat panggilan untuk menamatkan perang kebangkitan semula. Selepas terdapat sekurang-kurangnya dua atau tiga ulangan, saya hanya akan menelefon untuk menghalang saya daripada perlu komited kepada pot.

Sekiranya saya berada di posisi pra-flop, terlambat, mempunyai kad OK, dan ada pergerakan di atas meja, saya akan memanggil untuk pergi ke flop dan melihat di mana saya berdiri.

Jika anda mendapati diri anda terkeluar dari kedudukan, menelefon dan memeriksa lawan anda boleh membantu anda mengembalikannya dengan cepat ke landasan dan memberi anda kawalan pada pusingan seterusnya. Anda boleh memaksanya untuk melipat jika dia tidak mempunyai tangan yang kuat.

Untuk memastikan lawan anda tidak takut, anda boleh menghubungi semua laluan ke sungai jika anda mempunyai tangan yang kuat dan pasti menang. Walaupun anda harus memastikan anda mendapatkan bicu periuk sebelum ia tamat, saya lebih suka berpura-pura bahawa saya membodohi sepanjang jalan ke sungai.

Cabutan

Ini adalah strategi yang bagus untuk dipanggil jika anda seri. Kerana anda tidak tahu sama ada anda akan membuat tangan anda, anda mungkin mempunyai kekuatan yang sangat sedikit. Anda boleh menghubungi dan menghapuskan kemungkinan kenaikan gaji anda dinaikkan semula.

Strategi Texas Holdem yang saya kongsikan kepada anda hari ini adalah untuk menelefon. Anda juga boleh menggunakan panggilan untuk menang dengan lebih mudah. Walaupun menelefon adalah langkah kegemaran saya, ada kalanya ia boleh menjadi yang terbaik. Anda boleh mulakan dengan memikirkan situasi yang anda lebih suka untuk menghubungi sebelum anda membaca.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *