Cara Menyempurnakan Bumi Sit N Go

Sit N Goes telah membara di poker internet dengan penuh dendam dan saya sangat yakin bahawa mereka ada di sini untuk kekal. Sejak kebelakangan ini anda tinggal di bawah batu, saya ingin mengisi tempat anda sebenarnya. Ini adalah kejuaraan kecil 6-30 lelaki di mana kumpulan hadiah adalah apa yang layak dimiliki semua orang. Biasanya kolam hiasan ini telah dibahagikan kepada 3 penyudah teratas, tetapi ia bergantung pada permainan individu. Ini memberikan semua pemain poker rasa bagaimana rasanya bermain di meja terakhir kejuaraan besar, tanpa perlu melakukan semua pekerjaan untuk menerimanya. Sekiranya anda setengah pemain poker yang layak, maka sit n go boleh menjadi sangat bermanfaat, walaupun anda hanya menjana wang 1/2 dari masa ini; titik. Yang benar adalah bahawa terdapat beberapa profesional poker yang kini membuat hidup mereka dari sit n berjalan secara bebas. Mungkin anda berada di jalan untuk menjadi pakar sepenuhnya sekiranya anda mematuhi beberapa peraturan asas.

Perkara yang paling mustahak adalah selalu membahagikan permainan kepada beberapa peringkat; awal, tengah dan lewat. Setiap tahap ini harus benar-benar didekati sebaliknya.

Pada peringkat awal, anda harus bermain dengan kawalan monster sahaja Mega888 Download. Tunggu sehingga Anda Menerima poket Q, K dan A. Cukup, sangat arif mengenai jari yang anda mainkan dan menghabiskan sebahagian besar masa memerhatikan rutin pertaruhan pertandingan anda. Oleh kerana kebanyakan pemain sit n go boleh bermula dengan sangat agresif kerana tirai kecil, ini adalah masa yang tepat untuk melihat dan belajar.

Pada fasa pertengahan, setelah kira-kira empat lelaki dan wanita (pada kejohanan 10 orang) disingkirkan, jadi anda boleh mula bermain dua tangan lagi; penyambung yang cukup besar, pasangan berkurang dan lain-lain. Anda semestinya benar-benar arif kerana anda masih belum menjana wang.

Pada fasa akhir, setiap kali anda dapat menjumpai empat orang yang masih tinggal di kejuaraan, perkara yang lucu berlaku. Pemain agresif tegang untuk mendapatkan wang. Untuk sementara waktu, anda sekarang telah bersikap ketat selama ini, dan sekarang masanya untuk anda menghasilkan langkah anda. Terbalikkan ke atas, tekan kerepek anda dan perhatikan setiap lipatan di sekeliling anda. Hati-hati, jangan masuk akal, tetapi sekiranya anda kelihatan pintar, anda juga dapat mengumpulkan banyak kerepek cepat sebelum anda sampai ke beberapa yang terakhir. Sebaiknya, lebih baik jika anda pergi ke ketiganya dengan paling banyak kentang goreng tetapi jangan terlalu sombong untuk menolak kerepek anda kerana anda tidak tahu bila-bila masa anda akan menentang monster. Terlibat dengan bijak, namun bermain dengan kompetitif.

Apabila anda mara ke peringkat 2 terakhir, terus maju; anda mahu terlibat dalam permainan sama seperti kad. Saya menganggap bahawa saya perlu mengikuti jejak kenaikan saya sendiri, juga ujian dan lain-lain supaya saya tidak menjadi terlalu ramalan. Setelah anda mencapai dua final, ia akan menjadi tong sampah yang lebih besar, namun pada masa ini, anda menjana wang, jadi apa sahaja yang menjadi kuah.

Manfaatkan sit n go, berprestasi bijak, dan anda akan menyedari anda dapat menjana banyak dolar tanpa risiko kewangan berterusan yang berkaitan dengan pertandingan ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published.